Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2011 16:08 - ЗА RIO И ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ ВКЪЩИ
Автор: krasivotialo Категория: Други   
Прочетен: 4341 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА RIO И ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ ВКЪЩИ

 

С наближаването на летния сезон една от основните грижи, ако не и тази от първа степен, е да запазим кожата си чиста, свежа, красива и разбира се - гладка. Катализатор на приятно усещане и гледка, нежна за окото,  е иделано епилираната кожа.. Съвременната жена има множество възможности да се възползва от революционни козметични формули, напреднали технологии и нови, съвсем изненадващи методи за поддържане на кожата мека и гладка.

 

Епилацията понякога е ежеседмично предизвикателство за жените, особено през летния сезон, когато отдаваме почит на късите поли и блузките без ръкави. Хубаво е,  когато имаме на разположение подходящите продукти, но най-хубаво е, когато можем да си ги позволим. От скоро в България се предлагат уникалните по качество и удобство уреди на английската марка RIO – един от най-големите производители на продукти, отдадени на здравето и красотата и безспорен фаворит на международния пазар през последните няколко години. За 20 години специалистите на RIO доказано проектират и разработват най-важните открития в областта и най-продаваните козметични продукти. Те са препоръчвани от редица здравни институции и притежават всички необходими сертификати за безопасност. А резултатът е качествени, иновативни и доказано ефективни уреди, вече удобни за употреба, както в салон, така и в домашни условия, което е и  революционното предложение на марката.

В студио за лазерна епилация, например, за пълно обезкосмяване  би следвало да бъде заплатена четирицифрена сума. На цена от 299 до 649лв. всеки би могъл да притежава удобен и лесен за употреба уред, а същевременно и ефективен, който би могъл да се използва многократно за обезкосмяване на цялото тяло, докато косъмчетата напълно изчезнат. Притежанието на такъв уред у дома спестява   пътуване до козметичния салон, както и неудобството, че процедурата изисква време и грижи на квалифициран персонал. Английската марка е наблегнала силно на безопасността. Освен паролата, без чието въвеждане апаратът няма да започне работа, уредът има и специално вградена технология , която не позволява на апаратът да стартира работа, докато не е в пряк контакт с кожата. Ако уредът се отлепи дори и на милиметър, апаратът спира работа. По този начин лазерният лъч не може да попадне върху нежелана част от тялото. Използваната лазерна струя е по-слаба от тези в студията  и за разлика от тях не предизвиква дискомфорт и неприятни усещания.

В Англия продуктите за лазерна епилация на RIO са широко разпространени и ценени. Те вече имат своята пазарна ниша в цяла Европа – Германия, Франция, Испания, както и в повечето страни членки на Европейския Съюз. Продуктите с тази марка се радват на удобрението на мнозина и извън континента - Япония, Северна Америка, Австралия и Южна Африка, а вече са съвсем достъпни и за българската жена.

www.krasivotialo.com







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krasivotialo
Категория: Други
Прочетен: 50557
Постинги: 13
Коментари: 5
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930