Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2015 21:46 - Защо в чужбина мислят циганите за българи?
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 3973 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 03.09.2015 17:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Костадин Костадинов     image

 

Миналата година пътувах за Италия с ферибота от Игуменица за Бриндизи. Докато се настанявахме чух как няколко души около нас коментираха как се надяват около тях да няма българи, защото били много миризливи, кресливи и мръсни. Разговорът се водеше на английски, но въпреки това една от жените в компанията им се притесни от нас и ги помоли да не говорят повече, защото можело да сме българи и да ги разберем. На тази забележка мъжът до нея отговори така – “Няма начин, българите са черни и мръсни, а тези хора не са такива. Няма как да са българи”.

 

Сещате ли се кого имаха предвид чужденците?

 

За да не се мъчите, ще ви кажа - циганите, които малко след нашето качване наводниха палубите на ферибота и го изпълниха със смрад, гюрюлтия и мръсотия. Само че, както може би вече се сещате, за чужденците тези цигани не са цигани.

 

О не, те са българи, и то от коренното население на България вероятно, защото нашите цигански съграждани имат този рядко противен навик, когато са си у нас да се блъскат в гърдите, че са роми, но веднага щом напуснат границите на страната навсякъде да се представят само и единствено като българи.

 

В резултат, името на българите в чужбина, да не се лъжем, се е превърнало в синоним на това, за което е синоним името на циганите у нас.

 

Не вярвате?

 

Нека отворим немския вестник “Билд” и прочетем броят му от 29.08.15 г.

 

Той пусна снимки на лицата, арестувани за смъртта на 71 бежанци, които бяха намерени затворени в камион в Австрия. Те са заподозрени за смъртта на 59 мъже, осем жени и четири деца, за които се предполага, че са бягащи от войната в родината си сирийци.

 

Най-вероятно жертвите са се задушили в камиона, който бе намерен на отбивка край магистрала в Източна Австрия, близо до границата с Унгария. Само че има един малък проблем - навсякъде в материала се говори за българи, но никъде на снимките не се виждат българи. Виждат се престъпните физиономии на няколко гнусни циганина.

 

Това, че тези човекоподобни изроди имат български паспорти, не ги прави българи. За съжаление, обаче “Билд” не се интересува от майчиния език и самосъзнанието на тези изверги. Той се интересува от тяхното гражданство, а то, за съжаление, е българско.

 

В резултат незнайно колко още милиона европейци ще разберат, че българите са черни изроди, трафиканти и убийци на майки с деца. Но така ще е.

 

Поне, докато България продължава да бъде развъдник на тези твари и да ги пръска като спори по целия европейски континент.

 

Впрочем, в това има и нещо хубаво. Поне една част от тях твърдо са се установили навън и вече не живеят у нас.

Не ми пука какво мислят немците за нас, стига хуманоидите от Максуда, Столипиново, Орландовци и т. н. да се разпространяват по центъра на Хамбург или Берлин, а не във Варна, Пловдив или София.




Гласувай:
8



1. dimat - Нали знаете приказката за лудия и зелника?!
31.08.2015 23:08
Никой не му е виновен на "българина"(припозналият се като такава народност),че стои свит,уплашен,раболепен,разединен и попиващ като долнокачествена попивателна всякаква смрад,заливаща го от политици,медии и чужди господари!!!

Никой!!

Трябва да се сърди единствено на себе си.

Докато стои уплашен,разединен,страхлив,така ще бъде.

Не може мислещо същество да залага на политици,доказали многократно своя антибългаризъм и с някакво перверзно настървение да ги преизбира и им се кланя!!!

Такъв "народ" е свършил!!

Стои уплашен и гледа като ошашавен,как цигани го "правят на сапун",реват "смърт на българите",грабят го,убиват го и въобще не реагира.

Даже едно едноклетъчно би реагирало.

Оставил се е българския роб на антибългарското "законодателство" на националните предатели -политици,на цялата западна гнус,която се излива върху него и въобще не реагира.

Е,прави са и "политиците" и "западняците" и циганите.Те гледат пред себе си едно полуумряло стадо,готово за заколение.

Защо да не го тъпчат,експлоатират и се гаврят с него?

Все пак,те още не са стигнали неговия най-висш стадий на развитие - ЕДНОКЛЕТЪЧНО!!!
цитирай
2. rebu - Забалежка
01.09.2015 15:28
Моля, другия път пиши с черни букви на черен фон. Макар, че си прав и написаното е важно да се прочете. Но трябва и да МОЖЕ да се прочете.
цитирай
3. raders - То не може да се чете, бе приятел. ...
01.09.2015 18:41
То не може да се чете, бе приятел. Само заглавието се вижда. Ми те западняците не всички са балами и много добре знаят кои са цигани, кои - българи. Лошото е, че българите се изциганиха и то не само заради чалгата. Те просто се държат като цигани и разсъждават като цигани, лъжат и крадат по същия начин. Това е тъжното.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4072944
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031