Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2006 22:18 - Ерогенни зони
Автор: barbie Категория: Забавление   
Прочетен: 1476 Коментари: 1 Гласове:
0



Това са тези области, в които има много нервни окончания. Всъщност те са много повече, отколкото си мислим. При жените са повече, отколкото при мъжете. Способни са да се появяват и изчезват, в зависимост от нашето отношение към партньора, възрастта ни, здравословното ни състояние и дори обстановката на половия акт. Сексолози уверяват, че при положителен сексуален опит тези точки се увеличават и обратното. За това къде са разположени и как да ги търсим може дълго да се говори.
Навсякъде, те са индивидуални за всеки човек и неповторими като линиите по дланите ни, както и начина на въздействие е различен върху тях и може да се установи само по пътя на пробите и грешките.
Ерогенните зони се делят на основни и допълнителни, основна зона в жената е клитора, а при мъжа главата на пениса. С допълнителните е по-сложно, не са универсални, съществува понятие “най-разпространените”, а именно – устни, език – на първо място. След тях са тил, уши, шия, гърди, подмишници, областта на талията, корем, вътрешната страна на бедрата, колена, пръстите на краката.
Неговите ерогенни зони: под секрет: трябва да ги търсим навсякъде, но с език. Да започнем с най-честo срещащите се мъжки ерогенни зони.
Пенис. Това е тази област, която практически никога не остава безучастна към ласките.
Уши. Много зависи от конкретния мъж и неговото секс-настроение в определения момент.
Тестиси. Силна ерогенна зона, изисква индивидуален подход. Гърди. Разбира се не толкова чувствителни, колкото женските, но понякога действайки върху тях можете да постигнете потресаващи резултати.
Шия. Често е много чувствителна към целувки, особено в частта близо до гръбчето му.
Гръб. Тук се намира важна ерогенна зона, между лопатките. Крака. По-точно палците, ако се научиш да ги ласкаеш, той се привързва за цял живот към теб. Невероятно, но факт: палците са силна ерогенна зона за много мъже.
Корем. Сам по-себе си не е, но участъка под пъпчето му... Анус. Да-да, това е тази част на тялото, която се избягва, но ласките с език и палец върху тази част предизвикват мощни взривове.
Твоите ерогенни зони: клитор, гърди, устни, вход на влагалището, вътрешна част на бедрата, уши.
Клитор. Мощна ерогенна зона за 60 % от жените, без стимулацията му повечето жени не могат да достигнат до оргазъм, за останалите 40 % остава входа на влагалището.
Екзотика
Има ерогенни зони, които са забулени в тайна и за тях се разказват митове. В частност защото много са ги търсили, но не са ги намерили. Една от тях е небезизвестната точка G, тя е разположена на предната стена на влагалището, на разстояние приблизително 5 см от входа му. Мъжете могат да я стимулират с палци, стимулацията предизвиква мощен оргазъм. Тази точка е открита сравнително скоро, науката я обяснява с факта, че тя помага да се намали болката при раждане. След това идва точка U., на 2,5 см под клитора, дори слабата стимулация предизвиква “бесни” оргазми. При това се отделя хормона серотонин, наречен “еликсир” на младостта.
И така, какво се получава, ерогенна точка може да е всяка от тялото ни, ако сме с желан партньор, на приятно място. Или по-научно казано главната ерогенна зона е човешкият мозък.
Формулата на оргазма
За достигането на мощен оргазъм е необходимо едновременното въздействие върху три зони: клитор, влагалище, третата предстои да открием, ако първите две са постоянни, то третата е строго индивидуална. За някои жени това са гърдите, зърната, "откривателите" на формулата потвърждават, че трябва да са в много близки отношения с партньорката си, за да може търсенето да се превърне в истинско научно изследване. Е, бъдете откриватели и правете много секс!

Тайният смисъл
Казват, че съществува – в това как природата е разпределила между нас ерогенните зони
Ако твоята ерогенна зона е:
Шията, ти си най-вече чувствена натура. Обичаш красивото бельо, ранното утро и докосването. Твоят партньор трябва да разбере, че за теб е много важно спокойствието (във всичко – работа, секс) и понякога самотата.
Талията – изглежда светът те намира за дяволски привлекателна. Ти обичаш да спортуваш, танцуваш, да водиш нощен живот. От теб може да се очаква всичко и ако твоят любим обича изненадите, вие сте родени един за друг.
Ръцете, ти си вглъбена, обичаш да размишляваш и да ръководиш живота и хората около теб. Често разумът побеждава сърцето ти, но ти умееш да балансираш. Мъжете не са равнодушни към хладния ти чар.
Бедрата, то ти си жената-вамп. Способна си на всичко, за да достигнеш целите си, силата ти предизвиква мъжете, но нямаш постоянна нужда от тях. Все пак не се отказвай от “силния пол”, защото само с него би могла да бъдеш равна.

Ако неговата силна ерогенна зона е:
Гърдите, той е голям фантазьор. Добродушен и спокоен. Ако намериш ключ към него, ставаш всичко в живота му.
Шията – той е истински романтик, може цял уикенд да прекара на палатка до средно пълноводна река и да смята, че всеки петзвезден хотел не може да се сравни с това. С него е винаги интересно и забавно. В секса той може би не е готов да експериментира, но ако си по-настойчива ще откриеш в него големи резерви и ще останеш удивена.
Гърбът – той е прагматик. Умее добре да си прогнозира живота години напред, винаги знае какво иска от ситуацията, хората и живота въобще. Освен теб има работата си или безумно хоби. Никак не обича да играят с него на котка и мишка, но именно така трябва да се държиш с него. Поне на първо време.
Краката – той е човек на думата. Отговорен. Силен. Смел. Мъжествен. Може би мачо. Обича всичко крехко, в това число и теб. С него трябва да бъдеш самата себе си, но никога неженствена.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. one - ...
19.12.2006 22:25
Интересно ... но тоя цвят на шрифта ме убива.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: barbie
Категория: Лични дневници
Прочетен: 479022
Постинги: 47
Коментари: 171
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031