Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2006 23:23 - дръж гаджето си изкъсо
Автор: barbie Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1322 Коментари: 0 Гласове:
0



1.

Приятелят /ка ти е подвластен /на на манията да се заглежда по други момичета /момчетаω Има два начина да разрешиш този проблем: или му /и кажи на право, че това не те изпълва с възхищение и ако той иска да останете в добри отношения, трябва да тренира погледи само в твоя посока, или му плати със същите заглеждания към околните.

 

2.

Ако не ти се обажда често по телефона, опитай се да разбереш дали не страда от вродена неприязам към откритието, че се съмнява вече, че не е толкова прехласнат /а по теб. Ако мислиш, че първото предложение е вярноω Тогава, опитай се да сключиш договор с него, най-малко два пъти седмично в определен час той да ти се обажда. Ако за нещастие се потвърди второто, чисто и просто по-бързият начин скъсайте.

 
3.

Приятелите са му /и на първо място. Започни редовно да ходиш на аеробика или се запиши в курс, чийто предмет те интересува, като при това мило откланяваш въпросите на любимото създание къде се губиш в точно определени часове три пъти седмично. Или следващият път, когато ти предложи да отидете някаде само двамата, есмихнете му се и му съобщете, че ще ходиш на купон.

 
4.

Той /тя мрази компанията ти, а компанията ти от своя страна я ненавижда. Измисли някакво общо занимание, което ще спомогне за взаймно опознаване и сближаване, но ако между тях не възникне приятелство, разпредели свободното си време между всички, като не забравяй, че времето лекува неразбирателството.

 
5.

Лош късмет! Той /тя е от онези тип хора, който смятат, че на момчетата /момичетата им е позволено всичко, докато вие тихо и кротко си стойте в къщи. Помоли най-добрата си приятел /ка за помощ при отмащението си. Направи купон и покан компанията си, но и той да е там. След това в разгара на увеселението с гръм и трясък покани най-ухажващото момче /момиче на танц, и когато той те види и направи физиономия, ти му кажи, че ревноста съществува отдавна.

 
6.

Ако гаджето ти те ревнува, просто му напомни, че този по който си падаш и самият той, като идейте са за повече лично пространство.

 
7.

Не пренебрегвай средство, скрито под кодовото название шантаз. Или то ще спре да се захласва по Памела Андерсън, или ще разправяш на всички, че го е страх от гущери.

 
8.

Той е влюбен и във футбола, а когато има мач той забравя всичко. Този въпрос има само едно разрешение. Присъедини се към него, може би ще му хареса и ще ти е от полза.

 
9. Вечерният ти час съвпада с началният час надискотеките. Седиш си в къщи докато гаджето ти се весели. Опитай се да го убедиш, че е по-полезно да си ляга рано, но ако това не го убеди, прекрепи към него, някого на когото имаш доверие.
 

10.

Пръстите на гаджето ти са от най-широките. Любимото му занимание е нощтна мода и футболни вестници, а с парите от мама и татко изка да го следваш във всичко това. Опитай се да го убедиш, че щом толкова му харесва всичко това трябва да събере малко пари и да си купи кола. Така, живота му ще стане по-интересен, а и на теб ще ти хареса.

 

11.

О ужас! Бившото му гадже не само му се обажда, а и са си определилил среща в името на старото приятелство. Подозренията ти се оказват верни, но не трябва да се разочароваш. Помоли го /я, преди да отиде на среща да мине през вас за да обядвате. Нагости го /я с зелена салата, пълна със ситно нарязан пресен лук в таратора, добави и чесън, а основното ястие сложи отново лук и чесън. След това бъди сигурна, че тя /той ще го остави.

 

12.

Измори го /я! Планирай, бурно и интересно прекарване в края на седмицата, че после да не му /и се излиза никаде.

 

13.

Подкаси полите си, промени прическата си, която да подчертае неповторимо то ти лице. Ако напоследък е бил расеян, ще видиш, че ще влезе в час.

 

14.

Една от "добрите" ти приятели /ки също го /я харесва. Трябва да вземеш мерки преди да е станало късно. Помоли някой твой /я приятел /ка за предпочитане хубав /а да и се посвети известно време. Ако той /тя го захаресва толкова по-добре ! Получи си това което търсеше.

 

15.

Много лошо! Хванала си го / я в крачка ! Целува се с друг /а и то точно пот твоя прозорец. Бързо се приготви с тиган и тенджера. Напълни я с ледена вода, и излей водата върху двамата.

 

16.

Приятелят ти обича да си показва мусколите на плажа, но за предпочитане точно тогава когато всички русокоси са се събрали. Ти изкаш това да се прекрати без той да разбере, за целта направи средна дупка на банския. Този ден ти ще се смееш последна.

 

17.

Когато излизате той /тя не се ограничава с безалкохолни. Напротив даже все си мисли дали ще му /и стигнат парите за още. Обесни му /и, че това е вредно за него, защото води до най-чуствителното място. Схващаш налиω Пред такъв довод всеки мисли по два пъти.

 

18.

Това, което най-мразиш е да отидете на купон заедно и там да се окажеш сам /а. Той /тя те е зарязал и си говори с другите. Най-лошото е, че никога не те представя на другите. Заслужава отмъщение: на следващия купон бъди весел /а и щастлива. Той /тя ще те загуби.

 

19.

Да говори истината, това е непознато за него /нея. Неможешда му имаш доверие. За да го държиш под око трябва ти съоченичк /ка. Защо не сестрати, а и майкати. Опитай се можеш да имаш късмет.

 

20.

Разбираш, че е ходил /ла на купон и нищо не ти е казал /а. Отмъщение: кажи му, че другата Събота си на купон на братовчеда /кати. Ти му /и казваш, че ще отидеш по-рано за да и помогнеш и трябва да отидеш сам /а. Напиши му /и адреса и го помоли дане закаснява. Той едвали подозира, че братовчеда /кати ена 10 години и ти няма да ходиш никаде.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: barbie
Категория: Лични дневници
Прочетен: 481445
Постинги: 47
Коментари: 171
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930